arrow

-

Spectrum_Image_16

Over ons

Spectrum Benelux B.V. is een jong, groeiend en flexibel bedrijf dat zich bezighoudt met het op professionele en onafhankelijke aanbieden en faciliteren van opleiders voor Hercertificeringen, (SOOB-)Veiligheidscertificaten en Digitale examens.

Jong, groeiend en flexibel

Wij weten dat het opleidingenlandschap voortdurend veranderd. De vragen van opleiders en cursisten staan daarom ook bij ons centraal.

Een nieuwe tijd vraagt immers om een nieuwe aanpak. Deze aanpak kunnen wij aanbieden in de vorm van assessments. Veel van de kennis en vaardigheden waarover u nu beschikt, heeft u geleerd in de praktijk. Door werkend te leren en lerend te werken houden we samen onze kennis en vaardigheden op peil.

Naast assessmentsondersteunen wij de financiële dienstverleners in Oost-Nederland door het faciliteren van Wft-/Pe-examens. Tot slot zijn wij gecertificeerd om examens af te nemen.

Spectrum_Image_17

Merkwaarden

In onze dienstverlening hechten wij veel waarde aan de onderstaande kernwaarden:

• Kwaliteit
• Klantgerichtheid
• Flexibiliteit

Door middel van deze kernwaarden kunnen wij u voorzien van een dienstverlening die bij uw wensen en behoeften past.

Onze missie

‘Spectrum staat voor het op onafhankelijke en professionele wijze aanbieden van examens en assessments. Kwaliteit staat voorop in alle facetten van onze dienstverlening.

Wij willen dat onze klanten voortdurend tevreden zijn over onze dienstverlening’.

Spectrum_Image_18-1

Onze visie

‘Spectrum heeft als doel om een zelfkritische organisatie te zijn waarbij het continu streven naar verbetering van de klanttevredenheid centraal staat. Spectrum wil gezien en erkend worden als een innovatieve organisatie die op haar manier toonaangevend is in het aanbieden van examens en assessments.

Dit willen we bereiken door voorop te lopen in de markt, een efficiënte inrichting van onze bedrijfsprocessen, mee te denken met onze klanten en oplossingsgericht te werken. Hiervoor zetten wij hetenthousiasme en de betrokkenheid van onze medewerkers in’.

GROTESTRAAT 160B
7622 GR BORNE

T. 074 21 00 110
E. INFO@SPECTRUMBENELUX.NL