arrow

-

Spectrum_Image_examentool

Examentool

Wat kunt u verwachten van onze examentool? De examentool is een assessment software waarin een toets gemaakt kan worden. Wij garanderen met deze betrouwbare tool flexibiliteit, toegankelijkheid, overzichtelijkheid en tijdsbesparing.

Voor wie is de examentool bedoeld?

Sinds 1 januari 2017 dient iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening volgens de Wet financieel toezicht (Wft) te beschikken over de nieuwste diploma’s.

Deze webbased tool is geschikt voor opleiders en productie bedrijven. De examentool is bedoeld om een eenduidig en helder beeld te krijgen van de kennis & vaardigheden waarover u, als medewerker, bezit.

Hoe werkt het?
De examentool werkt eigenlijk heel simpel. De tool is ingericht om 1 op 1 te toetsen. De toets duurt gemiddeld 1 uur, waarvan een half uur bestaat uit theorie en een half uur uit praktijk.

Door wie?
De uitvoering wordt gedaan door een geaccrediteerde assessor die beschikt over voldoende kennis en vaardigheden van het betreffende apparaat en van de toetsingssoftware.

Resultaat
Na het afronden van de toets wordt uw resultaat vastgelegd in een overzichtelijke rapportage. De uitkomst van het assessment wordt bepaald door de weging die wordt meegegeven aan de toetsingsmatrijs.

Geslaagd? Dan ontvangt u digitaal een certificaat die naar u toegezonden zal worden. Deze certificaten zullen binnen ons unieke beheersingssysteem bewaard worden. 

interview-vrouw-2

GROTESTRAAT 160B
7622 GR BORNE

T. 074 21 00 110
E. INFO@SPECTRUMBENELUX.NL